Måndag

Min helg har bestått av jobb både lördag och söndag, men på lördagen hann jag med att festa nyktert med lite kompisar vilket var superkul:)
idag har jag varit med älsklingen, vi var på jobbet och köpte ett sällskapsspel som heter game of life, riktigt kul när man hade fattat allt. Det var ganska komplicerat med massa saker men nu längtar jag verkligen tills imorn kväll när vi ska spela igen :D haha! Annars så har jag varit på Friskis och tränat med Madde och Elin, duktigt! Jag kör nog själv imorn på lunchen också ska jobba kl 14 så jag hinner med passet kl 12:) imorn har jag också möte med chefen på folkbladet!
just ja jag och Elin har sagt att vi inte får äta något (förutom frukt och vatten) efter kl 8 på kvällen, vilket är supersvårt då jag är uppe ganska sent och blir hungrig ganska fort, men jag har klarat det hitills :D plus att jag måste gå och lägga mig tidigare då vilket är bra:)


Älskar sällskapsspel :D

1 kommentar

Feest

Precis hemkommen från våran lilla avskedsfest för Malin som ska flytta till Holland ett tag:( blev pizza och förfest hos Malin och sedan utgång. Jag var nykter eftersom jag jobbar imorn. drog ganska tidigt då jag hade ont i fötterna haha, det är inte smart att ta högklackat när man ska vara nykter för då känner man ju hur ont det gör! :P aya imorn blir det en heldag på jobbet och mys med älsklingen på kvällen <3

1 kommentar

Redaktionsansvarig!

Dagen började med ett tidigt lunchmöte med Matilda för att förstå vad jag ska göra som redaktionsansvarig för ungdomssidan på Folkbladet, och detta gjorde mig jätte peppad längtar verkligen med att sätta igång och anställa folk! Jag ska få ihop en riktigt rolig grupp har jag bestämt mig! Har redan anställt Frida och Maria som jag vet är superduktiga på både att fota och skriva så det blir kanon! Har möte med Folkbladets chef på tisdag så jag vet exakt vad jag ska göra osv.

runt 1 så var det bestämt att jag skulle fota min bror som åker till Moskva i ett halvår på söndag. Pappa ville ha lite fina bilder:) Hahah en rolig sak hände dock! Pelle (min bror) tycker det är lite pinsamt att bli fotad så han ville inte att du skulle gå förbi folk när han blev fotad, så vi gick ner mot strömmen på ett avskildt ställe och fotade ganska mycket. Efter kanske 20min märker Pelle att det ligger ett klassrum precis bredvid där han står och där inne sitter en hel klass med tjejer som har suttit och kollat på honom! HAHA stackarn. Det enda han sa var " Nu går vi!!!" plutten då:) men jag fick en hel del bra och roliga bilder som kommer nedanför:)3 kommentarer