Redaktionsansvarig!

Dagen började med ett tidigt lunchmöte med Matilda för att förstå vad jag ska göra som redaktionsansvarig för ungdomssidan på Folkbladet, och detta gjorde mig jätte peppad längtar verkligen med att sätta igång och anställa folk! Jag ska få ihop en riktigt rolig grupp har jag bestämt mig! Har redan anställt Frida och Maria som jag vet är superduktiga på både att fota och skriva så det blir kanon! Har möte med Folkbladets chef på tisdag så jag vet exakt vad jag ska göra osv.

runt 1 så var det bestämt att jag skulle fota min bror som åker till Moskva i ett halvår på söndag. Pappa ville ha lite fina bilder:) Hahah en rolig sak hände dock! Pelle (min bror) tycker det är lite pinsamt att bli fotad så han ville inte att du skulle gå förbi folk när han blev fotad, så vi gick ner mot strömmen på ett avskildt ställe och fotade ganska mycket. Efter kanske 20min märker Pelle att det ligger ett klassrum precis bredvid där han står och där inne sitter en hel klass med tjejer som har suttit och kollat på honom! HAHA stackarn. Det enda han sa var " Nu går vi!!!" plutten då:) men jag fick en hel del bra och roliga bilder som kommer nedanför:)3 kommentarer
Elin

Vad arbetar man med på ungdomssidan då? :)

Emma

Guud va roligt jobb :D!

mattis

haha stackarn :d man får bjussa lite. haha :) kul att du är peppad. tror det kommer bli suuuperbra. har du fått veta mer nu?? hoppas det! ;)