Humlebumle

Fortfarande sjuk tyvärr och jag bli hemma imorn med:( är otroligt uttråkad idag men har iaf fotat lite då jag hittade två små söta humlor ^^ imorn ska jag nog ta tag i att städa lite och kanske handla mat? vore ju bra att ha hemma liksom... ;)
åhh jag saknar min pojkvän just nu vääääldigt mycke men jag vill ju inte smitta honom så jag får vänta med att träffa honom tyvärr! BUU! vi firar 20månader nästa vecka, helt sjukt vad fort det har gått:O men gud vad jag kär fortfarande! <3
6 kommentarer

...

hopp min dag har typ sätt ut så här: vakna och må piss, laga mat (köttfärssås & spagetti), ring och sjukanmäla mig för imorn och sen dess har jag bra kollat på The City och The hills på mtvs hemsida:) like it a lot men men mest the city :)


0 kommentarer

ÅHH!

är sjukt hur mer otajmat kan det bli!? har haft semester i två veckor och precis när jag ska börja jobba igen så blir jag sjuk! var tvungen att ringa och sjukanmäla mig för imorn :/ så himla typiskt... pluss att jag skulle träffa en kompis idag som jag inte ser så ofta och nu kan jag inte de heller buu! hata feberfrossa!
0 kommentarer