Hard working girl

Idag har jag jobbat 11.30 -22.30! Va! tänker ni guuud vilket långt kassapass, men nja så var det inte riktigt, jag jobbade 11.30 -20 på city gross.
Mitt i lunchen får jag ett samtal från Folkbladet om att dom verkligen behöver mig för att fota en grej som händer kl 20 ikväll. Men som sagt jag slutar ju 20 så jag sa det och det slutade med att jag fick efter mycket om och men gå 10min tidigare från jobbet. Så jag åkte hem hämtade kameran och åkte ner till Bomull för där var det tydligen inbjudna gäster för deras sista kväll. Dom ville ha vimmel och foton på Gyllenetiders trummis och sångaren i style som var där och uppträde:P Själv tyckte dom såg ut som vilka 40åriga gubbar som helst hahha;)
Bjuder på två bilder från kvällen:) Och som vanligt så får ni absolut inte kopiera bilderna, men det tro jag ni förstår:)

Trummisen i Gyllene tider

Sångaren i Style
2 kommentarer

...


3 kommentarer

F***

ÅHHH va tusan, ofta Sverige åker ur Hockeyn!? Trodde verkligen vi hade medaljchans iaf? hopp roooligt:/

jaja på tal om annat så var jag som sagt på ett friskispass igår kväll och, ursäkta språket,men JÄVLAR vad jobbigt det var, jag hade fått en förvarning om att det var typ som ett intensiv pass och hon som höll i det var ju värsta muskelmaskinen aa så idag så är jag helt slut! Skulle igentligen gått på lunchpasset men njae min kropp klarar inte det, så det blir vila för mig idag och jobb på kvällen. Om jag inte uppdaterar så ofta nu famöver så är det antagligen för att jag jobbar idag,fredag,lördag,söndag:P

Vad tycker ni om bilderna på Maija? :) Och vilken är din favorit?
4 kommentarer