VM

Idag bär det ut mot landet, för just nu har dom VM i segling(E-jolle) där:O så jag har fått uppdraget av min kära fader att fota lite, så det är vad jag ska göra idag:) och har ni tur så får ni säkert se bilder här ikväll:)
0 kommentarer

Sorry

Okej nu var det länge sen jag skrev det måste jag medje, men mitt liv såhär på sommaren är inte direkt superspännande;) jag jobbar på tidningen & med mäklarna, träffa vänner,festar lite, myser med pojkvännen och chillar. Lovar att til hösten kommer det bli mycket roligare att följa mig då jag börjar på fotoskolan:) men tills dess får ni nog hållas med denna tunna, icke underhålllande blogg:P Imorn blir det iaf lunch med Heidi och sen jobb men nu ska jag krypa ner hos killen som redan sover, såg på en jättebra film på 4an, flyga drake, extremt sevärd! men men nu ska jag kila <3

1 kommentar

sista gubben?


Foto:Jag

hallå hallå:) Idag har jag haft två lägenhetsfotograferingar, gick bra, båda var jättefina så det var enkelt att fota:) efter jobbet så åkte jag för att köpa bilstereo men det var inte det enklaste! ville man ha den monterad fick man vänta 2veckor!! inget jag har tid med direkt, men till slut fick jag ett avtal med en kille på mediamarkt som kunde fixa det i veckan, hyvens kille de där:) påvägen hem stannade jag vid vägen för att köpa jordgubbar för de jordgubbar som finns att köpa i affärerna är inte fina ut om man säger så. Pratade med kvinnan som sålde och hon sa att det bara skulle sälja jordgubbar i två dagar till så jag passade på att köpa på mig lite:) för det godaste som finns är ju verkligen mjölk,socker och jordgubbar! Kommer sakna det till frukost när dom tagit slut:( Hopp men nu ska jag fortsätta att kolla på bästa Ugly Betty:)
3 kommentarer