Linköping & Mors dagMin dag började med att åka mot linköping ca 9 imorse, har stått modell där för Johan Westins fotokurs. Kl 17.00 rullade jag hem igen för att gå och se Sex and the city 2 med Mamma<3 haha underbar film! Foton från dagen får ni så fort jag ahr fått dom själv;P

2 kommentarer

Ombytta roller

Nu ska  jag precis sätta mig i bilen för att åka mot Linköping:) Där ska jag stå modell hela dagen för en fotokurs med Johan Westin! ska bli jättekul! Måste kila men jag skriver mer  ikväll:)

0 kommentarer

AWSOME

Precis hemkommen från allt fix till kvällen! Asså det kommer bli SÅÅÅ ursäkta mig JÄVLA bra!:) Frida dog lite när hon fick träffa modellerna hahahha:D Det kommer ni nog med göra;)
Har hämtat en ny Parfym från versace som luktar underbart som ska lottas ut och tre presentkort på att bubbla på Grand:) Och en Sex and the city dildo hahaha shitt vad grym den var, kunde göra ALLT!

p.s för er som av någon anledning inte köpt biljett än så finns det få kvar på JC Och lustboden och ni kan även köpa i dörren:) Så missa inte att komma ikväll!

Hoppas vi ses där snyggingar!:) <3
0 kommentarer