hudretusch före och efter

Fotograf: Robert Purvins & Isabelle Alsén
retuschering: Jag
Åhh Igår och idag har vi haft föreläsning av eightbit, Jag lärde mig vääldigt mycket om hudretuschering och hur man ska tänka när man jobbar tillsammans med en retuschör, Super kul och bra föreläsning! Bilden ovan fick vi som uppgift av dom. Vi skulle göra en snygg hudtusch på en dag, är riktigt nöjd:) men ser massor jag skulle kuna pilla mer på! Men får göra det bättre till nästa uppgift som ska vara inne den 13 Maj:)
14 kommentarer

Det regnar rosa blommor

åhh idag såg jag något tråkigt när jag var påväg till träningen, Alla fina körsbärsblommor som blommade ut för en vecka sedan blåser nu redan bort:( hela marken var rosa!
fotade också mitt första hus för året, det gick okej, har tappat lite finess men det kommer igång snart ska ni se:) perfekt extrajobb för fotografer!
0 kommentarer

Glad Påsk!

Foto: jag, Håkan Hellström
Glad Påsk!! har inte suttit vid datorn dom senaste dagarna för vädret är ju helt fantastiskt!!! men nu sitter jag här och kollar på Harry Potter på 1an:) idag står träning och påskmat på schemat och tisdag onsdag har jag tre hus som ska fotas:) Sen blir det tillbaka till byn för en snabbvisit innan valborg:)
2 kommentarer