Fredag


Idag öppnade Tyra sin butik i Norrköping och Folkbladet var såklart där och kikade in. men OJ vad mycket folk det var, trodde faktikst inte det skulle vara såå mycket! Många som var nyfikna på att träffa Tyra och få en goodiebag kan jag gissa;)


2 kommentarer

nystart

Det här med att hålla sig opersonlig på en blogg är sjuukt svårt, det händer så mycket personligt just nu och jag skulle vara vilja skriva av mig allt! men jag vet innerst inne att det inte är smart, och att jag säkert kommer ångra att jag äns skriver det här, men jag måste bara få ur mig något. Jag går just nu igenom den jobbigaste perioden i mitt liv och längtar för första gången till att flytta till Sthlm, ska bli så skönt att komma bort ett tag och försöka glömma allt. Jag vet att det kommer ta ett bra tag. Men jag är  otroligt tacksam att jag har så underbara vänner och familj som stöttar mig<3 och jag är väldigt glad att jag har ett yrke jag brinner för. Om hade jag inte haft det vet jag inte vad jag skulle ha gjort nu.
OCH där var det dags att ta tag i sitt nya liv!
6 kommentarer

Musikquiz

Jag Maija,Siri Och Milla åkte ner till hugo och körde musikquiz, mycket trevligt och roligt men dessvärre gick det inte så bra för oss haha, men bättre lycka nästa gång för det var inte den sista!
1 kommentar