Dirty little secret

Hahaha här kommer en bild från förra året när jag och Frida var på P&L, vi insåg inte hur vi bodde fören vi stannade till och kollade på rummet haha HERREGUD! så det såg ut! men som sagt vem är på sitt rum på en festival:) Imorn åker jag med bilen upp till Borlänge för att ännu en gång tillbringa några dagar på P&L som fotograf!:) ska bli superkul! Och den här gången ska jag ju assistera Malin med. Har aldrig träffat tjejen men jag tror det kommer bli huur bra som helst!

påtal om att städa (Bilden!!!) så håller jag på att packa ihop mitt lilla rum i Solna nu eftersom jag också flyttar imorn:( hoppas innerligt att rummet är ledigt i Augusti... Får reda på det i slutet av Juli så håll tummarna för mig:)
3 kommentarer

pengar...

Ligger i sängen i Solna och slökollar tv samtidigt som jag går igenom gamla bilder och inser att jag ska ta tag i att redigera om en hel del fina bilder:) men först behöver jag både ny dator och skärm... och kamera och gärna nytt ritbord... mycket pengar:( någon som vill sponsra mig? haha
1 kommentar

Vad vill ni se?

Hallå!
Nu är jag hemma från ett underbart midsommarfirande på mitt landställe, fotade en hel del men lånade pappas kamera så ni får tyvärr vänta med dom bilderna ett tag. Men nu sitter jag hemma i huset och ska packa bilen för att åka upp till Sthlm för 3 dagars praktik hos Carl och sen på Onsdag åker jag upp till peace & Love för att assistera en fotograf som ska fota artistporträtten:) Ska bli gryymt roligt! Får även A-pass så jag kan fota lite konserter när jag hinner:)

Känner att min blogg är sådär halvkul just nu, så vad vill ni ha mer/mindre av?:) mer text? mer vardagsbilder? tips? photoshop? tell me!! :)
4 kommentarer