Glöm inte dig själv

Idag fick jag ledigt från jobbet, behövde ta hand om mig själv (min katt som också var min bästa vän gick plötsligt bort igår och det tog fruktansvärt hårt på mig, kanske låter töntigt men skiter jag i), så nu har jag varit och kört ett skivstångspass så hårt att varenda muskel darrade efter! Bra träning! Nu ska jag ta en långdusch, äta lite och bara ta det lugnt:) igår var jag och Tommie och åt på en riktigt bra indisk resturang, shanti heter den och ligger på söder, sen blev det bio, såg på Drive. ASbra film! Och det här med att ta hand om sig själv är så gryyymt viktigt, glöm inte det! Speciellt i min branch, ser många som bara kör på och glömmer sig själva nånstans mellan att boka bud eller i nässkuggan på nästa omslagstjej. Fick förövrigt en sjukt rolig inbjudan igår till en galen fest! Visar er senare:) puss

 

6 kommentarer
Sofi

Fy fasen vad tråkigt med katten, har själv två katter och de är sånt enormt sällskap, mitt tips är att skaffa en ny snart om du känner du vill de :)

Bodypalace

En katt eller vilket djur som helst egentligen kan ju faktiskt vara en vän. Så låter inte alls töntigt att man blir berörd vid bortgång. Katten finns säkert med fast i andlig form :)

CJ

Beklagar sorgen! Jag förstår känslan, katter är så personliga och det är alltid lika jobbigt när de lämnar en. De blir ju som familjemedlemmar.

hanna

Ta hand om dig själv! :)

Mimmmmi

inte töntigt någonstans att vara ledsen om ens katt går bort. beklagar!

Diman Dilir

fin bild:D