Examensarbete

Foto & retusch: Jag (Karin Lundin)
Modeller: Elite
Hårstylist: Philip Fohlin
Make up artist: Hannah Birgersson
Stylist: Carolina Neckelius


Tack vare underbara Hanna Björkstedt så har det trillat in lite nya läsare och ni kanske undrar vad jag pysslar med just nu:) Jag går min sista termin på Fotoskolan Gamleby och håller på med mitt examensarbete som är ett samarbete med modellagenturen Elite. så bilderna ovan är ett urval av det bilder jag har tagit till mitt arbete. Har fotat ca 15 modeller under 5 dagar och sitter just nu med efterarbetet har två serier kvar innan jag är färdig. Brukar i vanliga fall aldrig fota i varken studio eller med blixtar men eftersom jag kände att det saknades i min portfolio så passade jag på att göra det nu innan jag slutar. Har ni några frågor om min utbildning eller aa vad som helst så är det bara fråga på:) ( och jag har iiiiingen aning varför min text är blå!?haha) Vill ni kika på min andra bilder så kan ni gå in på min hemsida karinlundin.com har också en mer vardaglig instagram @karinlundin heter jag där:)


11 kommentarer
Rania

Det ser riktigt rikigt bra ut, och syns då inte att du inte brukar vara i studio eller jobba med blixtar!Smart att kombinera examensarbetet med att komplettera sin portfolio! Själv vet jag inte alls vad jag ska göra för examensarbete..

Nina

Vad har du för utrustning? :)

Karin

WOW snyggt!

rebecca

du är så sjukt duktig, karin. herregud.

Rania

sv: så lite så! Pluggar till Yrkesfotograf på Yrkeshögskolan i Göteborg :D

Johanna

fyfan vad fula bilder....

Carina

Underbart fina bilder!

Jag är i färd med att köpa ett nytt objektiv men det är ju största djungeln. Har du nått favorit objektiv vid porträtt? :)n

hanna b

Shit vilket grymt examensarbete! Tycker du gjort ett riktigt bra jobb och riktigt smart att komplettera portfolion! :) SNYGGT!

Sofi

Du är riktigt grym! Vad har du för planer efter du har tagit examen? Vilket är det ultimata drömjobbet för dig inom fotograf-yrket?:)

Emma Roodla - Fotograf

WOWOWOWOWOWOWO :D!!

Julia

Tycker det verkar som du går en jättehäftig utbildning, så att jag själv blir intresserad. Tycker det är superkul att fota själv, dock på en relativt nybörjar nivå, men jag skulle kunna tänka mig att försöka "satsa" på det. Såg för att komma in på din utbildning måste man ha läst Foto A/B eller ha jobbat ett år med foto. Om jag inte har gjort något av dessa, hur går jag till väga då? Några tips?

UNDERBARA bilder!