Spontant

Philip hojtade till om att han var ledig idag så vi styrde upp en spontanplåtning med vackra Tova W från Elite:) kommer bli superfint, men har en hel del andra bilder som måste fixas före, så dessa får nog vänta ett tag tyvärr! Har tänkt att försöka fota mer vardagsbilder med min kamera men väntar nog tills jag köpt mina nya för då kan jag ju ta med den jag har nu på mer vågade äventyr haha utan att oroa sig över att jag står utan kamera om nått händer!är ju mycket finare med sånna här bilder på bloggen en instagrambilder, Dock så finns det ett liten sneakpeak på hur dom färdiga bilder kommer se ut på min instagram om ni är nyfikna redan nu;) @karinlundin
4 kommentarer
Sara

Du vad har du tänkt köpa för kamera? Jag har ju en d700 som jag kanske, kanske vill sälja för jag mår dåligt över något så dyrt som inte används tillräckligt.

Sofia

Åh så roligt att se, vad kul att känna människor dom är så duktiga på vad de gör att det blir så bra även helt spontant. Misstänker att bilderna kommer vara hur bra som helst.

Maja

Hej Karin, nu hör jag av mig igen!

Det är så att jag kommit in på intervju i Junefolkhögskola fotografi, vet att det var du som rekomenderade mig till att söka Viebäck, men du har inga erfarenheter om den skolan? :)

Fanny

Så fina bilder!