uppdatering
Helgen bjöd på festival! riktigt riktigt trevlig! det var en lagom stor festival så att man hann se alla banden. Bäst var helt klart Major lazer, damien rice, little dragon och teddybears!

Wolfgang har också precis börjat göra en ny kokbok med Melker uta på hans landställe, så det blir mycket god mat dom närmsta veckorna!

Påtal om melker så har det blivit en hel del luncher på Grill då det ligger granne med studion. Här lunchas det med lite klasskompisar från gamleby!:) mys! det kanske är liite dyrare men väljer man att ta med så kan man fylla sin lilla låda med två måltider så har man något till kvällen med;)

hittade en rolig bild på kellogsförpackningen! den svävande kvinnan med jättekondomen! 


Under lördagen då jag egentligen skulle vara på festival blev jag medbjuden med Hilda till Guldknappens läsargala, trevligt med spontanhändelser, det bjöds på mat, drinkar och visning av årets designer (hunkydory)


Fick också nys om att mina bilder ligger på Italian Vogues hemsida då dom intervjuat två av modellerna jag fotat! hur kul som helst!!

Och igår var jag och Stina på stand up galan, trevligt trevligt! den här veckan bjuder på mingel hos Agent Molly ikväll, imorgon kommer bella på besök och sen kommer min bror upp på lördag, sen på söndag är det plåtning  och sen The xx på Berns:) alla bilder är tagna från min instagram @karinlundin 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer