Summer feelings,

@karinlundin på instagram

Lite blandade bilder från en vecka tillbaka. Trivs så sjukt bra på mitt nya jobb, tar inte över förrän den 1 Juni, så nästa fredag är det på allvar! men tror det kommer gå bra! mycket ansvar och information bara. Just nu fotas det mycket sötsaker, har idag fotat tårtor(som ni ser ovan) för en tidning och sen håller vi på med en kokbok med bara sötsaker så imorgon och nästa vecka kommer det bara fotas en massa bakelser,kakor och tårtor! gah! och jag som lyckats bli sådär vårfökyld så jag inte kan träna nu har ju jordens största ångest, för er som inte vet så kan jag inte säga nej till bakverk! totalt omöjligt! På bild nummer fyra ser ni studion och en del av min arbetsplats, superbra dagsljusstudio som jag får tillgång till för egna projekt, känns så jäkla skönt!:)
1 kommentar

Tova Wahlin

Fotograf & Retsuch: Jag (Karin Lundin)
Modell: Tova Wahlin /Elite
Hår & Make : Philip Fohlin
11 kommentarer

Mat & Mode

@karinlundin på instagram
Så här såg min första dag på nya jobbet ut! dog lite när jag såg allt gott Wolfgang skulle fota! åt såklart upp nästan alla jordgubbarna^^, mums!
@karinlundin på instagram
Här är lite bilder från ELLE-plåtningen när jag assisterade Mattias Edwall. Gick upp 05.15 och kom hem 21.00 snacka om att jag var heeelt död! men kul var det! och fint blir det:)
7 kommentarer