saker som händer

Så har jag Äääääntligen tagit tag i företaget, har liksom haft det lite på halvfart och tyckt det är ganska tråkigt. Men igår träffade jag Kim som erbjöd sig hjälpa mig om jag lovade att styra upp allt en aning, taaack säger jag bara!
 
Hittade den här utanför Coop, min retusch på Carls bild för Stadsteatern!:)
Och för er som inte följer mig på instagram så har jag kört igång med en stenhård träningsperiod! Imorgon har jag kört i en vecka, 7 träninspass och inga kolhydrater! Har tagit hjälp av en personlig tränare som lägger upp kosten och min träning. super!!
Mitt första jobb som jag fick hos Wolfgang var att göra retuschen på hans bilder till Batras nya kokbok! och nu är den ute! superfin så spring och köp:)
 
Har också haft turen att få följa med Carl ner till Italien för att jobba. Hade det hur gött som helst! ska nu dessutom hjälpa till med Retuschen på hans bilder så jag kommer köra dubbeljobb i ca två veckor samtidigt som jag ska träna så det blir hårt, men kul!
Henrietta som var en av modellerna i Italien kom förbi studion en lördag så jag kunde få ta några porträtt på henne, så snart får ni förhoppningsvis se resultatet:) Här är lite skisser iaf.
Och sisst men inte men inte minst så har jag fått mina bilder publicerade på lite olika sidor bla revsmag.com kika!! :) och vill ni följa mig på instagram så heter jag karinlundin där:)
1 kommentar
Mariah, mamma till cornelia

Vad gör min syssling på framsidan av stadsteaterns tidning, haha vad skoj. = )